F07A0700.JPG
F07A0700.JPG

Behandelingen & workouts


Bij Just U gaan afvallen, beweging en wellness hand in hand. Ontdek onze actieve en passieve toestellen.

SCROLL DOWN

Behandelingen & workouts


Bij Just U gaan afvallen, beweging en wellness hand in hand. Ontdek onze actieve en passieve toestellen.

infrarood cabine


infrarood cabine


RAZENDSNEL AFVALLEN, HUIDVERZORGING EN FITTER IN JE VEL

Just U infrarood cabine
 • een betere vetverbranding

 • vermindert rug- en gewrichtsklachten

 • elasticiteit van de spieren neemt toe met 30%

 • gunstig voor hart en bloedvaten

 • stimulans voor de stofwisseling

 • betere afvoer van afvalstoffen

 • verwijdert cellulitis

 • huid wordt mooier, strakker en gezonder

 • fitter en vitaler gevoel

 

In de InfraSlim cabines met infraroodwarmte val je bijzonder snel af. Reken op 1200Kcal per sessie. Hoe? Door gedurende een halfuur, onder begeleiding, doelgerichte spieroefeningen te doen. Al liggend, want dat belast je je rug en gewrichten niet.

Wist je trouwens dat sporten in infraroodwarmte een bijzonder gunstig effect heeft op de doorbloeding en de stofwisseling in de spieren en het onderhuids weefsel? Daardoor kunnen we ook mensen, die anders niet in staat zijn om te bewegen, toch begeleiden. Zo helpt infrarood bij de behandeling van reuma.

Omdat de infraroodwarmte tot 4 cm diep in de huid doordringt, zijn de resultaten spectaculair.  

Op basis van je conditie, bodyscan, leeftijd en gezondheid bepalen we samen voor welk resultaat we gaan en maken we een programma op maat. Je krijgt van ons een gewaarborgde centimetergarantie met geld-terug-garantie!

Vanaf 99 euro per maand. Ontdek onze tarieven.

SPA JET COCOON


SPA JET COCOON


PURE ONTSPANNING EN TOCH AFVALLEN

Na de inspanning volgt de ontspanning. De Spa Jet Cocoon is een all-in-one toestel voor een deugddoende beauty en wellness treatment.

Just U Spa Jet Cocoon

De Spa Jet Cocoon biedt je tal van therapeutische behandelingen en stimuleert de bloedsomloop en zuurstofopname waardoor lichaamscellen koolhydraten verbranden. Dit zorgt ervoor dat je in 20 minuten 400 Kcal passief verliest. Daarnaast breken je vetcellen indirect af en, door het stimuleren van de nierfunctie, worden gif- en afvalstoffen versneld afgevoerd.

Dankzij de collageen therapie verjongt je huid op een 100% natuurlijke manier.

Vanaf 99 euro per maand. Ontdek onze tarieven.

Electro Spaceship


Electro Spaceship


PROBLEEMZONES AANPAKKEN MET ELECTROTHERAPIE

Last van overtollig vet op je billen of buik? De Electro Spaceship help je gericht afvallen. Het apparaat combineert electrotherapie met radiorequentie (RF) en dringt door tot een diepte van 15mm. In infraroodwarmte bootst het de natuurlijke impulsen na die nodig zijn om spieren te laten samentrekken en ontspannen. In een behandeling van 30 minuten beweegt een spier maar liefst 1500 keer - dit komt overeen met 1000 sit-ups - zonder dat jij er ook maar iets voor doet. Het gevolg is:

Just U Electro Spaceship
 • sterkere spieren
 • bindweefselversteveging
 • gladdere en strakkere huid
 • verhoogde zuurstofopname
 • betere stofwisseling en verhoogde vetverbranding
 • betere doorbloeding

De Electro is voorzien van 20 pads zodat we verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd kunnen behandelen.Ideaal voor mensen die plaatselijk enkele centimeters kwijt willen, maar ook voor geblesseerde sporters, vrouwen die na hun zwangerschap snel hun oude figuur terug willen en voor mensen die door een lichamelijke beperking niet actief kunnen trainen.

De behandelingen

 • Lymfedrainage: Effectief voor ieder lichaamsdeel. De spieren worden traag en zacht geactiveerd om het lymfevocht te stimuleren.
 • Anti-cellulite: Behandeling om de dij- en bilzones te verstevigen en het cellulite te verminderen.
 • Huidversteviging: Een totale lichaamsoefening om het hele lichaam te verstevigen.
 • Platte buik: Geeft een snelle en diepe werking aan de spiergroepen waardoor je gewicht verliest en je huid verstevigt. Ideaal voor een platte buik zonder belasting van de rug.

Vanaf 25 euro per sessie. Ontdek onze tarieven.

Vacushaper


Vacushaper


De vacushaper is dé vetverbrander voor buik, billen en benen!

De combinatie van beweging en vacuüm zorgt voor een optimale doorbloeding en een betere circulatie. Door middel van een rustige en lichte beweging in de vacuüm ruimte, wordt doorbloeding gestimuleerd en de vetverbranding direct geactiveerd.
Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranden.

Bij een normale sportinspanning trekt het bloed weg uit de buitenste huidlaag. Door de vacuüm in de Vacushaper gaat het net andersom, waardoor er een hogere doorbloeding is in de probleemzones. Tegelijkertijd loop je op een rustig tempo op de loopband om de doorbloeding extra te stimuleren en nog meer vet te verbranden in je buik, billen en benen. Toch is de training in de Vacushaper minder vermoeiend dan een normale training, omdat je juist een lage hartslag aanhoudt.

De doorbloeding in de buitenste huidlaag zorgt ook voor de afbraak (!) van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en plaatselijke vetverbranding maakt cellulite gladder en strakker.

Effecten met Vacusshaper

 • Betere stofwisseling

 • Vetverbranding

 • Centimeterverlies

 • Verbeterde bloedcirculatie

 • Strakkere huid

 • Spierversteviging

 • Vermindering van stress en vermoeidheid

 • Bestrijding sinaasappelhuid/cellulite

 • Een fit en vitaler gevoel

 • Figuurcorrectie

Een kuur van 20 sessies van 30 minuten zorgt ervoor dat je gemiddeld tussen de 10 à 30 cm verliest op buik, billen en benen.
Al na een paar behandelingen is het resultaat meet- en zichtbaar.

Vanaf 19,90 euro per sessie. Ontdek onze tarieven.

Cold Laser Lipolise


Cold Laser Lipolise


PLAATSELIJK VET VERBRANDEN MET LASERPADS

Dan kan je nog zo veel sporten en letten op je voeding, soms is het lastig om plaatselijk vet te verbranden en da’s frustrerend. De Cold Laser Lipolise verhelpt dit.

Just U Cold Laser Lipolise

Een behandeling met laserpads van ongeveer 30 minuten verwijdert tot twee centimeter ongewenst vet uit een probleemzone. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 7 tot 9 sessies gedurende 4 tot 5 weken.

Een Cold Laser behandeling werkt het best in combinatie met:

 • Voldoende lichaamsbeweging
 • Evenwichtige voeding
 • Een gezonde levensstijl

Omdat beweging ervoor zorgt dat het lichaam het vrijgekomen vet afvoert. Cold Laser Lipolise geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat na 1 behandeling!

Vanaf 59 euro per sessie. Ontdek onze tarieven.

Roller Shaper


Roller Shaper


MASSAGE VOOR EEN VERBETERDE VETVERBRANDING

De Roll Shaper is met meer dan 25 programma’s één van de meest efficiënte roll massages in de afslankmarkt. De rollende massagedelen maken het vet los en verdelen het. Hierdoor verbrand je sneller vet.

RollShaper

Nog een paar resultaten:

 • verminderde anti-cellulite

 • optimale doorbloeding

 • strakkere huid

In combinatie met de InfraSlim en Spa Jet  bereik je het beste resultaat!

Vanaf 19,90 euro per sessie. Ontdek onze tarieven.

Voedingsadvies op maat


Voedingsadvies op maat


Terwijl je bij Just U een programma volgt, krijg je ook voedingsadvies. Dat is inbegrepen in je abonnement. Juist eten helpt ook om extra gewicht te verliezen.

Tijdens je advieskuur bouw je een gezonde levensstijl op en leer je de juiste keuzes maken zodat je nadien niet hoeft te diëten om je ideale gewicht te behouden. Bij Just U geloven we trouwens niet in (crash)diëten. Niemand wint op karakter. Wij gaan voor een blijvend resultaat door je levensstijl aan te pakken.

Naar evenwichtige voeding in 3 stappen:

 1. Analyse van je eetgewoontes, levensstijl en persoonlijke voorkeuren.
 2. Op basis daarvan geven we gepast voedingsadvies met duidelijke richtlijnen en eenvoudige weekmenu’s.
 3. We volgen je nieuwe eetpatroon op en blijven je begeleiden en coachen zolang dat nodig is.

Op deze manier eet je iedere dag verantwoord én lekker, en bereik je met een minimale inspanning een optimaal resultaat.

nieuw! Impact Cavitatie


nieuw! Impact Cavitatie


Cavitatie is ook een nieuwe methode om overtollig vet definitief te verwijderen. Het is een alternatief voor behandelingen als liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat helaas niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verminderen van vetcellen op bepaalde lichaamsdelen waar het moeilijk verdwijnt.

Aan de hand van geluidsgolven (40 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze zogenaamde cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de behandelde vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd. De hoeveelheden vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom kunnen we alleen kleine zones behandelen.

Deze methode van vet verwijderen kunnen we toepassen op bijvoorbeeld buik, dijen, onderkin, bovenarmen en lovehandles. Ook gebruiken we deze methode voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis.

Vanaf 99 euro per zone. Ontdek onze tarieven.