Ingrediënten

(voor 2 personen)

  • 2 trostomaten
  • ½ teen knoflook
  • 35 g tomatenpuree
  • 75 g rauwkost peen julienne
  • ½ tl tabasco red peppersauce
  • 100 g couscous
  • 100 ml kokend water
  • 250 g verse kabeljauw
  • 7½ g dille


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 °C. Knip 4 stukken bakpapier van 40 x 40 cm. Snijd de tomaten in blokjes en de knoflook fijn. Doe de tomaten en knoflook met de tomatenpuree, peen, tabasco, couscous en het kokend water in een kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout en schep goed om.

Verdeel het couscousmengsel over de stukken bakpapier. Verdeel de kabeljauw erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de dille fijn en bestrooi de vis ermee.

Vouw het bakpapier losjes dicht tot pakketjes (en papillotte). Bak de pakketjes op de bakplaat in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar Neem uit de oven, vouw voorzichtig open en serveer direct.

Tip: Als er kinderen mee aan tafel zitten kan je best de tabasco apart serveren