Spinaziesalade met kip, nectarines en pecannoten

Lunch, 2 personen

 

Ingrediënten:

  • 200 gram gewassen spinazie
  • 200 gram kipfilet (broodbeleg in reepjes gesneden)
  • 2 nectarines
  • 2 el pecannoten grofgehakt (20 gr.)
  • 2 lente-uitjes
  • 100 ml citroensap
  • 15 ml olijfolie
  • peper

 

Bereiding:

  • Verdeel de spinazie over 2 borden.
  • Snijd de nectarines in plakjes en verspreid ze over de spinazie. 
  • Verdeel ook de reepjes kipfilet hierover. 
  • Mix de olijfolie met het limoensap en wat peper en bedruppel je salade hiermee.
  • Bestrooi met de pecannoten en de in ringetjes gesneden lente-ui.

 

Voedingswaarde*: 

Bevat per persoon 22,6 g eiwit, 17,4 g koolhydraten, 19,5 g vet (waarvan 3,2 g verzadigd vet), 4 g vezel, 2,1 g zout, 358 kcal.