Benodigdheden

☆ 200 gr amandelmeel

☆ 100 gr kokosmeel

☆ 2 tl groene stevia

☆ 2 tl koekkruiden

☆ 2 tl bakpoeder

☆ 250 gram kwark of lactosevrije yoghurt

☆ 8 eieren


HOE MAAK JE HET?

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe alle droge ingrediënten in een mengkom.

Lekker husselen. 

Daarna deed de eieren en kwark erbij en dat met een spatel goed erdoorheen spatelen tot het deeg goed gemengd is met elkaar. 

Het beslag doe je in muffinvormen. 

Evt topping: Bovenop druk je er een paar hazelnoten, walnoten of amandelen in.


Afbakken in 20-25 minuten. Let op, elke oven is anders. Dus na 20 min even met een prikker erin steken en als die er droog uitkomt dan is je muffin helemaal gaar.

Genieten maar!