INGREDINTEN VOOR 4 PERSONEN

Voor het gehakt:

500 gr gehakt

1  ei

2 teentjes look, geperst

250 gr ricotta

1 handje basilicumblaadjes

Voor de lasagne:

2  courgettes

2 blikken tomatenblokjes

1 el oregano

2 teentjes look, geperst

100 gr gemalen kaas

2 el geraspte Parmezaanse kaas

peper

zout

BEREIDEN:

Neem een grote kom en meng daarin het gehakt met het ei, de teentjes look, de ricotta en de basilicumblaadjes.

Snijd met een dunschiller dunne sliertjes van de courgettes.

Leg twee sliertjes naast mekaar en leg er een lepeltje van het gehaktmengsel op. Maak er nu rolletjes van.

Neem een grote ovenschaal. Giet er de tomatenblokjes in en breng deze op smaak met peper, zout, oregano en look.  Schik er de courgetterolletjes in en bedek met een laagje gemalen kaas en geraspte Parmezaanse kaas.

Plaats de schotel gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.