IK GARANDEER JE EEN CENTIMETERVERLIES VAN 60%

Op basis van de eerste lichaamsmeting vertel ik jou hoeveel gewicht je kunt verliezen en garandeer ik je een centimeterverlies van 60%. Om de 5 sessies verlies je gemiddeld 10 cm.

Die garantie maken we samen waar. Jij komt 2 keer per week langs en ik begeleid je naar je doelen. 

Bij iedere sessie evalueer ik hoe het gaat, motiveer ik jou en praten we tussendoor ook over andere zaken. Gezelligheid en werken aan je figuur en gezondheid sluiten elkaar niet uit. Gaandeweg leer ik jou dus best goed kennen.

Ik weet wat je moet doen om je doel te bereiken, ik ken je sterke, maar ook je zwakke punten en speel daar op in. Ik begeleid je ook naar een actieve levensstijl en geef je tips & tricks om je resultaat onder controle te houden. 

Bij Just U vind je het juiste evenwicht tussen voeding, beweging en wellness. Dat zal je voelen én zien. Niet overtuigd van je prestatie? Dan stimuleer ik jouw positief zelfbeeld, omdat ik het super belangrijk vind dat iedereen zich goed voelt. Ongeacht leeftijd of gewicht.

In mijn zaak hangt er een ontspannen sfeer. Ook dat is niet onbelangrijk. Ik wil dat jij je op je gemak voelt bij mij. Dat je ongedwongen je workout kan doen en ongeremd over je doelen, twijfels en resultaten kan praten. Bij Just U is het me-time!

Ellen Wagner

Ellen Wagner

Kennis maken tijdens een INTAKEGESPREK

Ieder advieskuur start met een gratis intakegesprek. Ik meet je lichaam op 13 plaatsen: armen, borst, maag, taille, buik, heup, dijen, knieën en kuiten. Om de 5 sessies herhaal ik deze body analyse. Kwestie van je resultaat te evalueren, te kunnen bijsturen, maar ook vooral om jou te motiveren. Na 5 sessies voel je een verschil. Na 10 sessies zie je het verschil! 

Benieuwd naar wat Just U voor jouw 'body & mind' kan betekenen? Ontdek het tijdens een gratis intakegesprek!