Ik ben 1½ jaar geleden begonnen bij Just U. Eerst met een intake gesprek, waarbij ik (en ook mijn dochter) best schrokken van de resultaten uit de analyse. Daar moest wat aan gedaan worden!!

Ik was ook net begonnen met mijn eigen bedrijfje en had helemaal geen tijd om veel te gaan sporten. Maar van zitten achter je bureau wordt je ook niet slanker en krijg je geen conditie. Dus was Just U de uitkomst voor mij! Samen met mijn dochter, dus extra gemotiveerd.

Just U kost me 2x per week een uurtje, dat moet te doen zijn. Bovendien krijg je van Ellen ook voedingsadvies en tips, want ook mijn eetpatroon moest aangepast worden. Ik had al zoveel diëten geprobeerd, maar dat is niet vol te houden

De eerste paar keer bij Just U dacht ik wel eens: "Waar ben ik aan begonnen"? Alles ging moeizaam en deed pijn. Maar wat wil je, ik deed niets aan sport en was zeker 30 kilo te zwaar. Maar het ging al snel beter en het had meteen resultaat!

Nu, na 1½ jaar, is er 23 kilo af, en ben ik 4 maten slanker geworden!! En ik ga met plezier sporten bij Just U en geniet van het half uurtje relaxen daarna in de warmtecabine. Ik voel me stukken beter en gezonder en geniet van alle complimentjes die ik krijg. Ook shoppen is een stuk leuker geworden.

Ik volg geen dieet, maar heb met hulp van Ellen mijn eetpatroon aangepast. Ook ik kan best eens uit gaan eten, of naar een feestje. Door naar Just U te gaan, houd ik mijzelf goed in de gaten.

Ik wil nooit meer dik worden!!