Yvonne (47): "Een aantal jaren geleden werd er slijtage aan mijn ruggenwervels geconstateerd, met als gevolg heel veel rugpijn. Na de diagnose kreeg ik enkele opties om mijn rugklachten te verminderen. Dit was een aangemeten korset en pijnstillers."

Na wat googelen kwam ik uit bij Just-U. Op de site stond er dat de infraroodcabine, waar je in sport, diep in het lichaam tot aan je gewrichten doordringt. Zonder twijfelen ging ik op intakegesprek."

"Ik ben toen meteen gestart. Na enkele weken had ik geen rugklachten meer. Ik kon weer normaal zonder pijn in de rij aan een kassa staan, ik kon weer dansen, en ik hoefde geen pijnstillers meer te slikken of een korset te dragen."

"Ik ben er niet naar toe gegaan om af te vallen, maar heb wel het geluk gehad dat ik toch een ander lichaam kreeg met een verlies van 60 cm".

Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als nu!