Wat begon met een diagnose van de longarts, levenslange medicijnen, voor het eerst het gevoel hebben van genoeg lucht te kunnen inademen... tot de motivatie zoeken om de stap te durven nemen .... om te gaan bewegen!
Precies 3 jaar geleden nu, stapte ik voor het eerst bij Just U binnen met deze gegevens! Ellen heeft mij het hele traject begeleidt, steeds maar weer zoeken ...wat ik aan kon met mijn longen en mijn conditie! Op maat voedingsadvies, Op maat bewegen en steeds maar weer motiveren in een gezellige ontspannen sfeer! En sindsdien is mijn leven compleet veranderd :) ik ben namelijk 159 cm slanker en 25 kilo lichter ;) en de bezoekjes aan de longarts zijn bijna niet meer nodig want mijn longen zijn nu redelijk stabiel!!
En natuurlijk heb ik ook mijn 'leefstijl-dipjes' .. maar steeds weer zorgen Ellen en Yvonne voor steun, advies, positiviteit en motivatie. Thanks meiden 😘 ik kom 2x per week met veel plezier sporten en natuurlijk bijkletsen 😁
Wat begon als een weg naar meer lucht en meer conditie .... is waar ik nu ben met @ new way of life 🤗 #HappyJustMe

Kirsten Sn.