In januari 2017 is het 3 jaar geleden dat ik bij Just U voor het eerst binnenstapte! En daar ben ik echt heel blij en trots op, dat ik deze stap heb durven nemen. Wat er aan voorafging? Een waarschuwing van de Longarts!!! Mijn astma was dermate verergerd dat ik geen normaal actief leven kon leiden er was sprake van een ernstige vorm van astma. En dat als je net de 40 jaar gepasseerd bent!!
Het beste advies van de longarts was; ga onder begeleiding sporten! Ik stel je maximaal in op luchtwegmedicijnen en jij gaat aan je conditie werken! Nou en dat heb ik gedaan, onder goed begeleiding van Ellen!

Ze heeft me het hele traject gevolgd, advies gegeven, bewegingsprogramma aangepast, moed ingesproken, wegen, meten, voeding enz enz. Gewoon te veel om op te noemen. Inmiddels hoor ik bij de 'vaste doehetzelf' klanten (grapje Ellen) , maar ze spreekt me nog steeds, zo nu en dan, moed in! Geeft me nog steeds op maat advies, over voeding en beweging.

En het relaxen na het sporten is echt SuperRelax! Inmiddels ben ik zo'n slordige 159 cm slanker geworden en 25kg aan lichaamsgewicht kwijt! Ik heb nu een gezonde leefstijl en voel me fit, ben minder benauwd en de longarts gaf me het grootste compliment van allemaal ;) ik hoef alleen nog terug op controle als er weer klachten zijn! Dus geen ziekenhuisbezoekjes meer voor mij