In november 2015 ben ik gestart bij Just U en ben tot op de dag van vandaag heel blij dat ik die stap toen heb gezet.

Al een tijdje vond ik dat er wel wat kilo’s af mochten maar ik kon de stap steeds niet zetten om er echt iets aan te gaan doen. Een bekende was aan het sporten bij Just U (met goed resultaat) en sprak hier enthousiast over. Ongeveer 8 maanden geleden besloot ik de knop om te zetten en haar voorbeeld te gaan volgen en te gaan sporten bij Just U. Ik was nog wat afwachtend, eerst zien dan geloven of het bij mij ook resultaat zou gaan hebben.

Nu, 8 maanden later, ben ik daar van overtuigd. Het resultaat mag er zijn. Met behulp van het sporten en de begeleiding bij Just U ben ik 20 kg lichter en 140 cm slanker. Dit had ik van te voren nooit durven dromen! Het fijne van Just U is dat ik dit heb kunnen bereiken met minimale aanpassingen in mijn eetpatroon in combinatie met het sporten, wat ook heel leuk is om te doen!

Dit alles maakt dat ik met plezier ga sporten en dat het voor mij ook goed vol te houden is!