Eind november 2014 was ik samen met mijn moeder op gesprek bij Ellen. We gingen gewoon alleen maar even luisteren was het idee. Toen we een uurtje later buiten stonden waren we om. Dit gingen we doen.


Nu een anderhalf jaar later kan ik zeggen dat Just U ontzettend veel voor mij betekent heeft.
Het is bikkelen in het begin. Je mindset moet wel even om. Het is niet alleen daar sporten, maar ook je eetpatroon aanpassen. Met alles krijg je hulp van Ellen en Yvonne, die met goede tips en adviezen op alle gebieden altijd voor je klaar staan. Tevens zijn zij ook je stok achter de deur als je even in een dipje zit. 


Dit alles gebeurt in een kleinschalige en zeer gemoedelijke sfeer met alleen maar vrouwen.
Ik mag nu met trots zeggen dat ik 109 cm in omvang kwijt ben en ook 17 kilo lichter. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik zit beter dan ooit in mijn vel. Letterlijk en figuurlijk! Omdat ik niet meer terug naar mijn oude ik wil, blijf ik lekker 1x in de week aan figuuronderhoud doen bij Just U. Gewoon omdat ik het oprecht leuk vind om te doen!