Mariska voelde zich al een tijdje slecht in haar vel. Een reeks vakantiefoto’s gaf de doorslag: “Mijn kleren leken allemaal te klein en ik zag er gewoon niet meer gezond uit op die foto’s. Toen ik op het werk vertelde dat ik iets aan mijn gewicht wou doen, raadde een collega me aan om bij Just U op intakegesprek te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. En ik voelde me meteen op m’n gemak in de studio.”

Vooral de kleinschaligheid van Just U spreekt Mariska aan: “Er hangt een volledig andere sfeer dan in eender welke gym. De coaches gaan heel vriendelijk en persoonlijk met je om, en je wordt niet omringd door twintig maatjes 36 met een afkeurende blik.”

Wie nooit gesport heeft, zal uitgedaagd worden door de oefeningen van Just U,  weet Mariska: “Mensen zeggen soms ‘in een infraroodcabine liggen, dat kan toch niet moeilijk zijn’. Wel, ik nodig hen graag uit om het zelf te proberen. Ze zullen hun mening heel snel bijstellen.” De nieuwe voedingsgewoontes die daar nog eens bijkomen, maken de uitdaging compleet: “Omdat ik heel slecht bezig was, moest ik mijn voeding in het begin vrij drastisch aanpakken dacht ik maar met het Healthy Lifestyle stappenplan had ik helemaal dat gevoel niet en intussen maak ik zonder nadenken gezondere keuzes.”

Ook op zoek naar de ideale combinatie van bewegen en gezond eten? Maak dan net als Mariska een afspraak voor een vrijblijvende lichaamsanalyse.

Mariska K.
Resultaat: 9,4 kg en 62 cm verloren