In eerste instantie aarzelde Miranda nog een beetje om Just U te contacteren, maar eens ze de vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn hoorde, was de knoop snel doorgehakt: “Begeleid sporten gecombineerd met professioneel voedingsadvies, en dat dan nog eens op een halfuurtje tijd? Eigenlijk had ik veel eerder moeten beginnen.”

Het totaalpakket van Just U spreekt Miranda nog altijd erg aan: “Probeer maar eens wekelijks afspraken vast te leggen met een voedingsconsulent en dan nog een gaatje te zoeken om te gaan fitnessen. Ik zou er niet graag aan beginnen. Bovendien zal je nergens anders zo’n band opbouwen met je coach als bij Just U. Doordat je elkaar op termijn zo goed kent, kom je echt thuis in de studio. Ik voel me er oprecht op m’n gemak. De infraroodcabine werkt voor mij als een veilige cocon, waarin ik m’n ding kan doen. En naast mij liggen allemaal goedlachse mensen met eenzelfde einddoel.”

Gedurende een bepaalde periode combineerde Miranda haar oefensessies bij Just U met joggen. Plots opkomende rugklachten brachten daar verandering in: “Joggen komt er voorlopig niet meer van. Als je rug constant pijn doet, heb je daar totaal niks aan. Bij Just U ben ik overgeschakeld op een rug besparend programma. Af en toe zijn de oefeningen nog wat te zwaar en bekijk ik samen met de coaches wat wel mogelijk is.”

Miranda
Resultaat: 12,8 kg en 98 cm verloren

Wil jij ook sporten in een aangename omgeving, onder begeleiding van warme mensen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende lichaamsanalyse en maak kennis met Just U!